Wie ben ik.

Hallo ik ben Dani Pascual.

Dank zij het internet heb ik snel allerlei  tips en tricks mogen leren. Ben zelf erg leergierig. Heb verder appart geen cursussen of studies gevolgd. Vroeger heb ik altijd wel getekend. In mijn familie schilderde mijn opa ook. Het komt dus niet volledig uit het niets.

Ik schilder graag landschappen en portretten. Mijn schilderijen worden met olieverf geschilderd op linnen canvas of watervast mdf 6 mm. Bekijk mijn portfolio en zie voor uzelf hoeveel tijd, aandacht en liefde ik geef aan de projecten waar ik aan werk.

Gezien de enorme complimenten die ik telkens mocht ontvangen en opmerkingen zoals “daar moet je iets mee doen” heb ik besloten om voor mijn zelf te beginnen. Ik wil graag mensen blij zien en als ik dat kan doen, door een mooi portret te schilderen, dan steek ik daar graag mijn energie in.

Een portretschilderij is een geschenk voor het leven waar ik met veel passie aan werk. Bij mij is het mogelijk om een portret te maken van een enkel persoon of dier, maar ook portretten met meerdere personen of dieren is mogelijk. U bent vrij uw wens met mij te delen, dan zal ik er alles aan doen om deze te verwezenlijken.

Een ding is zeker, er is veel mogelijk!