Prijzen

Wat is de prijs voor een portrettekening?

Vaak zijn er vragen over de prijs van een portrettekening. Is het duur? Is de prijs te verantwoorden? Ik kan bij DPainting absoluut voorstellen dat u het duur vind om een portret te laten maken, echter is mijn vraagprijs goed te verantwoorden en durf ik te stellen dat ik zeker niet duur ben. Wanneer u mijn prijzen vergelijkt met aanbieders die vergelijkbare kwaliteit leveren, zult u tot de veronderstelling komen dat wij zeer scherp geprijsd zijn. Realistische portretschilderijen bied ik aan in Superkwaliteit, dit is de hoogst denkbare kwaliteit met veel detail. Schilderijen worden met olieverf geschilderd.

 

 

Waar bestaat dan de prijs voor een portretschilderij.

De prijs voor een portrettekening komt voornamelijk voort uit de hoeveelheid tijd die het maken van de tekening in beslag neemt. De tekeningen bij DPainting zijn met veel aandacht, liefde en precisie geschilderd, echter dit kost veel tijd. Ik ben al gauw tientallen uren bezig met het perfectioneren van een schilderij. U kunt stellen, hoe groter de schilderij, hoe meer tijd en hoe hoger de kostprijs. Net zoals een portret met meerdere personen meer tijd in beslag neemt, dan een portret met een enkel persoon.

De prijzen voor een portretschilderij zijn gebaseerd op een portret van het boven lichaam en met een rustige, neutrale achtergrond. Wanneer u graag wilt dat het complete lichaam getekend wordt, zal hier een extra toelage voor worden berekend. Ditzelfde geldt voor een gedetailleerde achtergrond. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de voorstelling en zullen van te voren duidelijk met u worden overlegd. Bij DPainting houden we niet van verrassingen.

Wanneer u ervoor kiest een portretschilderij te bestellen bij DPainting, zullen wij u vragen om een aanbetaling van 50%, met een minimaal bedrag van 50€. U betaald pas het openstaande restant, als de tekening voltooid is en u natuurlijk 100% tevreden bent.

Voor een opdracht ontvangt u altijd vooraf een duidelijke
vrijblijvende offerte.